Digitaaliset Ratkaisut

Liiketoiminnan edistäminen digitalisoinnin ja automatisoinnin avulla.
Digital planning

Digitaaliset Ratkaisut

Liiketoiminnan edistäminen digitalisoinnin ja automatisoinnin avulla.
  1. Home
  2. Digital Record Center

TURVALLINEN YHTEISPÄÄSY TIETOIHIN

Kun digitaalisen ja fyysisen tiedon hybiridimaailmassa ei ole yhteistä alustaa kaikelle tiedolle, sinulla ja työntekijöilläsi kuluu kallisarvoista aikaa tarpeellisen tiedon hakemiseen ja analysointiin. Kun löydät tarvitsemasi tiedot, jos ne ovat paperimuodossa, et silti pääse niihin helposti käsiksi tai voi jakaa niitä nopeasti muiden, etenkään etätyöntekijöiden kanssa.

Iron Mountainin asiakirjojen skannauspalvelun sekä digitaalisen arkiston avulla voit ottaa ensimmäisen askeleen digitaalisen muutoksen matkallasi. Palvelu yhdistää Iron Mountainin ammattitaidon asiakirjojen skannauksessa, infrastruktuurin sekä turvallisen pilvipalvelun. Voimme auttaa sinua priorisoimaan ja saavuttamaan tavoitteesi yhdistämällä vanhojen arkistojen sekä uusien aineistojen digitoinnin (Backfile Conversion & Day Forward Scanning). Voit jopa ohjata yritykseenne saapuvan fyysisen postin suoraan turvalliseen tietokeskukseemme, jossa asiantuntijamme vastaanottavat, avaavat, lajittelevat ja skannaavat postinne.

Skannaus teetetään palveluntarjoajalla, johon jo luotat paperiasiakirjojenne käsittelyssä. Palvelu voi auttaa niin fyysisen kuin digitaalisen tiedon koko elinkaaren hallinnassa. Saat keskitetyn pääsyn tietoihinne, arvokasta työtilaa vapautuu ja tiedon hallinta sekä käyttö helpottuvat kertaheitolla.

OMINAISUUDET JA EDUT

Asiakirjojen skannauspalvelun ja digitaalisen arkistopalvelun avulla voit

Blue icon of a computer screen with files

Vapauttaa tilaa

Hyödyntämällä Iron Mountainin skannauksen asiantuntijoita, prosesseja ja infrastruktuuria voit muuntaa arvokasta tilaa vievät fyysiset asiakirjat digitaaliseen muotoon.

Blue icon of a padlock

Suojata tietonne turvallisesti

Sähköiset tiedot pysyvät aina salattuina, olivat ne sitten säilössä tai siirrossa digitointikeskuksesta sähköiseen arkistoon. Siirrot tehdään suojatun verkon kautta, ja tietoihin on pääsy vain omassa hallinnassasi olevien salausavainten kautta. Valtuutetut käyttäjät pääsevät käyttöoikeuksien perusteella käsiksi vain tarvitsemiinsa tietoihin.

Blue icon demonstrating network access

Mahdollistaa keskitetyn ratkaisun*

Voit tuoda palveluun asiakirjoja muista kohteista, kuten pilvisäilöistä, dokumentinh hallintajärjestelmistä (ECM) tai verkkolevyiltä, jotta skannatut ja digitaalisesti tuotetut asiakirjat voidaan säilyttää samassa paikassa. Tämä parantaa niiden löydettävyyttä ja saavutettavuutta sekä helpottaa käyttöä.

Magnifying Glass icon

Tehdä hakuja nopeasti*

Optisen tekstintunnistuksen (OCR) avulla asiakirjojenne sisällöstä on mahdollista hakea tekstin tai indeksoinnin avulla. Toiminto on tarjolla useisiin tiedostotyyppeihin yli 50 kielellä.

*saatavana InSight® Essential Edition -palvelussa

TARJOAMAMME PALVELUT

Lady Scanning Document | Iron Mountain

Image On Demand

Skannaamme asiakirjasi tarvittaessa.
Backfile conversion - man using iPad

Arkistojen digitointi

Hyödynnä tallennetuissa paperimuotoisissa asiakirjoissasi olevat tiedot.
information management

Uusien aineistojen digitointi

Siirry entistä paperittomampaan työskentelyyn.

Sähköinen arkistopalvelu

Sähköisten tietojesi hallinnoitu, turvallinen säilytys.
Workflow Automation- A person looking at a futuristic screen

Työnkulun automatisointi

Automatisoi toimistosi työnkulut ja yksinkertaista niitä.
Virginia Data Center

Datakeskukset

Voit olla luottavaisin mielin yhteisissä tiloissa, kun avaat,, päivität, yhdistät tai siirrät datakeskuksiasi johonkin suojatuista tiloistamme.

OTA YHTEYTTÄ IRON MOUNTAINIIN

contact us

OTA YHTEYTTÄ IRON MOUNTAINIIN