Iron Mountain InSight®
Googlen mahdollistama tekoäly ja koneoppiminen. Etene älykkäästi ja varmasti.
Iron Mountain InSight

Iron Mountain InSight®

Googlen mahdollistama tekoäly ja koneoppiminen. Etene älykkäästi ja varmasti.
 1. Home
 2. Iron Mountain InSight®

Iron Mountain InSight® – HYÖDYNNÄ TIETOSI MAHDOLLISUUDET

Useimmat organisaatiot tunnistavat tietojensa mahdollisuudet, mutta heillä on vaikeuksia löytää niiden arvo, koska jäsentämätöntä ja luokittelematonta tietoa on liikaa. Lisäksi ongelmana on sisäisten resurssien puuttuminen ja/tai kyky analysoida tietoa.

Yhdistämällä Iron Mountainin sisältöanalyysin ja tiedonhallinnan asiantuntemuksen Google Cloudin koneoppimis- ja tekoälyominaisuuksiin voit hyödyntää tietojasi ja löytää sen myötä uusia tulomahdollisuuksia ja säästää kustannuksissa.

IRON MOUNTAIN INSIGHT -SOVELLUKSEN OMINAISUUDET JA HYÖDYT

Iron Mountain InSight on pilvessä toimiva sisältöpalvelualusta, joka luokittelee, poimii ja rikastaa automaattisesti fyysistä ja digitaalista sisältöä koneoppimisen ja tekoälyn avulla. Sovellus toimitetaan tilauspalveluna, jotta hankintakustannukset olisivat edullisemmat ja organisaation matka kohti digitalisaatiota ei hidastuisi. Sovelluksesta on sinulle seuraavanlaisia hyötyjä:

money

Arvo kasvaa

Saavutat vaikuttavia tuloksia vertikaalisten markkinoiden monilla sektoreilla neuroverkkojen ja syväoppimisen kautta
A blue icon of a clock

Integroinnin aiheuttama kuormitus vähenee

Saman alustan käyttö eri vaiheissa kuvantamisesta koneoppimiseen/tekoälyyn perustuvaan luokitukseen sekä tehokas visualisointi mahdollistavat koneoppimiseen perustuvia näkemyksiä ilman, että aikaa ja resursseja tarvitaan talonsisäiseen ohjelmaan.
Blue icon of a light bulb with a lightning strike in it

Liiketoimintatiedon hallinta paranee

Tehostat toimintaasi ja alennat kustannuksia hyödyntämällä automaatiota.
Blue icon of a computer screen with files

Saat nopeasti selville hallussasi olevan tiedon

Koneoppimiseen perustuva luokittelu ja rikastaminen tuovat tuntemattoman tiedon käyttöösi ja tekevät siitä käyttökelpoista.
Blue icon of a padlock

Tiedonhallinta on mahdollista

Pienennät riskejä toteuttamalla ja soveltamalla automaattisesti säilytykseen, yksityisyyteen ja turvallisuuteen liittyviä periaatteita.

JOUSTAVA PROSESSOINTI

Iron Mountain InSight™ - Unlocking the potential of your information

IRON MOUNTAIN INSIGHT -SOVELLUKSEN AVULLA VOIT

 • vastaanottaa ja käsitellä fyysistä ja digitaalista tietoa ja yhdistää siihen sisäisistä ja ulkoisista lähteistä peräisin olevaa metatietoa
 • tuoda esiin yhteensopimattomien tietovarantojen aiemmin näkymättömissä olleita yhteyksiä
 • parantaa pätevien resurssiesi tehokkuutta itseoppivalla koneoppimiseen ja tekoälyyn perustuvalla käsittelyllä
 • tarkastella ja tulkita tietoja ja ryhtyä sen myötä asianmukaisiin toimiin
 • järjestää suuria määriä tietoa, jolloin tiedät, mitä sinulla on, ja saat sen tarvittaessa käyttöösi.

AUTAMME ESIMERKIKSI NÄITÄ TEOLLISUUDENALOJA:

Iron Mountain InSight -sovelluksen avulla analyysien tekijät, joilla ei ole erityistä koulutusta, pystyvät koneoppimista käyttäen hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla yrityksensä näkyvää omaisuutta, kuten skannattuja paperiasiakirjoja sekä robottilennokin kuvaamasta aineistosta, porausantureista tai muusta Internet-yhteyttä käyttävästä kenttäteknologiasta saatavia jäsentämättömiä visuaalisia tietoja.

Tiedon laatua voidaan parantaa yhdistämällä tunnettu metatieto ja ulkoiset tietokannat omaisuuteen, jolloin tiedon etsiminen on helppoa indikaattoritietojen, kuten päivämäärän, porausreiän tyypin, syvänteen, GPS-sijainnin tms. perusteella. Iron Mountain InSight -sovelluksen mukautuvuuden ansiosta analyysin tekijä pystyy etsimään ja tarkistamaan miljoonia omaisuuskohteita muutamassa minuutissa ja pääsee kaikkiin käsiksi intuitiivisessa käyttöliittymässä.

TAVALLISESTI ENERGIATEOLLISUUDESSA KÄYTETTÄVIÄ TIETOTYYPPEJÄ KÄYTTÄMÄLLÄ PYSTYT
 • tunnistamaan kaiken tiettyyn maantieteelliseen sijaintiin liittyvän sisällön ja omaisuuden ja hyödyntämään niitä omaisuuden arvioinnissa
 • yhdistämään seismisiä kuvia, paikkatietoanalyysejä, sopimuksia, sovelluksia ja asiakirjoja tietoon perustuvien tärkeiden päätösten tueksi
 • tunnistamaan omaisuuden, joka mahdollisesti aiheuttaa riskin organisaatiolle, ja ottamaan siitä ja ennustemalleista sormenjäljet.

Iron Mountain InSight -sovellus on ihanteellinen työkalu geologeille, geofyysikoille ja analyytikoille, jotka haluavat ottaa huomioon kaikki saatavilla olevat tiedot tehdessään kriittisiä päätöksiä ilman, että aikaa tuhlautuu manuaalisten asiakirjojen valmisteluun, johon saattaa sisältyä inhimillisiä virheitä ja ennakkoasenteita.

industries energy highlight - power highlines

Energia

Optimoi tiedonhallintaohjelmasi ja suojaa ja säilytä kairausnäytteesi.

Iron Mountain InSight -sovelluksen avulla media- ja viihdeteollisuuden käyttäjät, joilla ei ole teknistä koulutusta, pystyvät järjestämään, etsimään ja löytämään tarvitsemansa materiaalin intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Koska nykypäivän liiketoimintaympäristö on niin hajautettu, voi syntyä erilaisten järjestelmien ekosysteemi, jossa on erilaisista lähteistä peräisin olevaa monentyyppistä tietoa, kuten videoita, muokkauslistoja, piilotettu tekstitys ja ulkoisia tietolähteitä.

Iron Mountain InSight hyödyntää laajaa kokemusta viihde- ja mediamateriaalin digitalisoinnista ja hallinnasta, minkä ansiosta se luokittelee materiaalin tyypin mukaan ja järjestää siihen liittyvän metatiedon yksittäiseksi kokoelmaksi.

TAVALLISESTI MEDIA- JA VIIHDETEOLLISUUDESSA KÄYTETTÄVIÄ TIETOTYYPPEJÄ KÄYTTÄMÄLLÄ PYSTYT
 • käyttämään prosessiautomaatiota tunnistamaan mediaomaisuuden, kuten valokuvat, videon ja filmin sekä niiden sisältämän olennaisen tiedon muutamassa minuutissa
 • suojaamaan tuotemerkkiäsi löytämällä tekijänoikeussisällön ja sitä koskevat rikkomukset muutamassa minuutissa
 • segmentoimaan sisällön tehokkaasti vakio- ja teräväpiirtotelevisiolle sopivaan sisältöön
 • integroimaan olemassa olevat säilytyspaikat ulkoiseen metatietoon (esim. Shotgun) keskitettyä etsimistä ja löytämistä varten
 • löytämään yhteensopivia kohtauksia lopullisen version ja alkuperäisen filmiaineiston välillä
 • tunnistamaan merkittävät henkilöt, kuten urheilijat ja heihin liittyvien tuotteiden logojen sijainnin muutamassa minuutissa.
industries entertainment highlight - reels of film

Media- ja viihdepalvelut

Suojaa kallisarvoisin omaisuutesi ja aseta se tulevien sukupolvien saataville.

Asuntolaina-asiakirjat voivat olla pituudeltaan satoja sivuja sisältäen lukuisia lomakkeita ostajilta, lainanantajilta, asuntolainan hallinnoijilta, valtiolta, paikallisilta virastoilta jne.

Vaikka asuntolaina-asiat on viime vuosina siirrytty usein hoitamaan verkossa, monet lomakkeet, varsinkin sellaiset, joihin vaaditaan aidot allekirjoitukset, ovat edelleen paperimuotoisia asiakirjoja. Tarkistaessasi laina-asiakirjojen asianmukaisuutta joko lainasta päätettäessä tai laiminlyönnin tai uudelleenrahoituksen yhteydessä sinun on varmistettava, että laina-asiakirja sisältää jokaisen lomakkeen.

TAVALLISESTI ASUNTOLAINA-ALALLA KÄYTETTÄVIÄ TIETOTYYPPEJÄ, KUTEN LAINA-ASIAKIRJOJA, ASUNTOLAINAPAKETTEJA, LASKENTATAULUKKOTIETOJA JA ULKOISIA TIETOLÄHTEITÄ KÄYTTÄMÄLLÄ PYSTYT
 • automatisoimaan prosesseja, jotka koskevat laina-asiakirjojen täsmällisyyttä ja täydellisyyttä sääntelyvaatimusten mukaisesti, ja varmistamaan, että kaikki laina- ja oheisasiakirjat ovat saatavilla, kaikki asiakirjat on allekirjoitettu eikä mikään pakollinen kenttä ole tyhjä; ja pystyt tarkistamaan sisäisiä ristiriitaisuuksia, kuten lainanhakijan virheellisen henkilötunnuksen
 • arvioimaan vaatimustenmukaisuus- ja hajauttamisvaatimuksia sekä analysoimaan salkkusi markkinatrendien ja ns. valkoisten alueiden osalta maantieteellisen alueen, hakijan tulotason tai lainan tyypin mukaan
 • helpottamaan antolainaukseen ja jälleenmyyntiin liittyviä prosesseja samalla, kun sovellat kaikkeen sisältöön yhtenäisiä tiedonhallintaperiaatteita.
Industries banking highlight - a bank vault

Asuntolaina ja pankkiala

Tehosta toimintaa noudattamalla muuttuvia rahoituspalvelujen sääntelyä ja yksityisyyttä koskevia vaatimuksia.

Ota yhteyttä Iron Mountainiin

Asiakastukemme pystyy vastaamaan kysymyksiisi nopeasti. Voit halutessasi myös ottaa meihin yhteyttä.

business women

Ota yhteyttä Iron Mountainiin

Asiakastukemme pystyy vastaamaan kysymyksiisi nopeasti. Voit halutessasi myös ottaa meihin yhteyttä.