Offsite Tape Vaulting banner - business-woman-speaking to a group at a meeting

TALLENTEIDEN OFFSITE-HOLVISÄILYTYS

Sinä voit keskittyä liiketoiminnan innovointiin. Anna meidän suojata tietosi.

Arkistojen ja median varastointi

 1. Home
 2. Turvallinen säilytys
 3. Arkistojen ja median varastointi
 4. Nauhojen offsite holvisäilytys

NAUHOJEN VARMUUSKOPIOINTI JA NAUHOJEN OFFISTE HOLVISÄILYTYSPALVELU

Kriittisten yritystietojen suojaaminen yrityksen ulkopuolella ja irti verkosta varmistaa, että tiedot voidaan palauttaa tarvittaessa

Yrityksesi henkilöstön olisi keskityttävä tehtäviin, jotka ovat liiketoiminnan kannalta tärkeitä. Kun jatkuvasti lisääntyviä yritystietoja on kuitenkin varmuuskopioitava ja suojattava, prosessin, tallenteiden ja tilojen hallinnointiin kuluu väistämättä aikaa ja rahaa.

Siirtämällä tietoja sisältävät nauhat yrityksen ulkopuolelle sellaisen luotettavan kolmannen osapuolen haltuun, jolla on todistetut resurssit, käsittelyketju, teknologia ja tietojen suojaamiseen liittyvä kokemus, voit vähentää toiminnan keskeyttäviä seisokkeja, saat tiedoistasi varmuuskopiot ja pidät yrityksen pyörät pyörimässä – sillä liiketoimintasi on siitä riippuvainen.

Yrityksen tietojen suojaaminen ja säilyttäminen toimitilojen ulkopuolella - täytä vaatimukset samalla, kun varmistat tietojen saatavuuden

Laitteistojen toimintahäiriöiden, inhimillisten virheiden, ohjelmistojen korruptoitumisen ja ihmisen tai luonnon aiheuttamien katastrofien seuraukset voivat vaikuttaa yrityksen tuottavuuteen. Tiedot on syytä varmuuskopioida ja ennen kaikkea suojata yrityksen ulkopuolella, jolloin ne saa tarvittaessa palautettua.

Iron Mountainin® ulkopuolinen nauhojen holvisäilytyspalvelu on kattava tietosuojaratkaisu varmuustallenteiden siirtämiseen, tallentamiseen, hallinnointiin ja noutamiseen turvallisista, yrityksen ulkopuolisista tiloista.

Asiantuntemuksemme avulla varmistat, että tiedoistasi on olemassa varmuuskopiot ja saat pidettyä yrityksen pyörät pyörimässä, jos jotakin odottamatonta tapahtuu. Tiukat käsittelyketjuprotokollamme ja turvallinen logistiikkamme varmistavat, että kriittiset tietosi suojataan niin siirtämisen kuin säilytyksenkin aikana. Kun tallenteitasi hallinnoidaan toimiviksi todettujen menettelytapojen ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti, voit luottaa siihen, että löydät tarvitsemasi aina, kun sisäisestä tai ulkoisesta lähteestä pyydetään tietoja tietystä nauhasta.

Ratkaisun sisältö:

ULKOPUOLISEN NAUHOJEN HOLVISÄILYTYKSEN KONSULTOINTI

Liiketoiminnan vaatimukset muuttuvat jatkuvasti, kun uusia noudatettavia sääntöjä ja säädöksiä julkaistaan.

Voi olla monimutkaista ja vaikeaa ylläpitää tehokasta ja luotettavaa holvisäilytysstrategiaa, joka vastaa näitä alati muuttuvia vaatimuksia. Iron Mountainin ulkopuolisen holvisäilytyksen konsultointipalvelujen ansiosta saat tietää nauhojen holvisäilytystä koskevista parhaista käytännöistä.

Iron Mountainilla on luotettavia asiantuntijoita, joiden tehtävänä on auttaa sinua noudattamaan tietojen suojaamista, katastrofitilanteesta palautumista ja tietojen arkistointia koskevia vaatimuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Asiantuntijamme antavat sinulle käytännöllisiä suosituksia, kertovat alan parhaista käytännöistä ja perehtyvät organisaatioosi sen varmistamiseksi, että organisaatiosi tieto on suojattua ja asianmukaisesti hallinnoitua.

Tietojen tallentamisessa on valtava työ. Säästä organisaatiosi aikaa, rahaa ja tilaa, ja kehitä organisaatiosi tietojentallennusprosessia hyödyntämällä Iron Mountainin ammattilaisten kokemusta.

SECURESYNC®-NAUHANHALLINTA

Hallinnoi, etsi, paikanna ja hae tietojasi verkon kautta helppokäyttöisen, turvallisen verkkokäyttöliittymän avulla.

Offsite Tape Vaulting - SecureSync program Screenshot

Jonakin päivänä se tapahtuu: et pysty tuottamaan tietoa, jota tarvitset oikeudenkäyntiä tai tarkastusta varten, joten sinun on uhrattava aikaa ja vaivaa pyydetyt tiedot sisältävien tallenteiden etsimiseen.

Lopeta varmuusnauhoista murehtiminen ja vapauta henkilökuntasi kallisarvoista aikaa ottamallaSecureSync® -ratkaisu osaksi nauhanhallintamenetelmiäsi. Näin tiedät koko ajan, missä tietojen varmuuskopiot ovat.

 • Pääsy ulkopuoliseen tietovarastoon ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä.

 • Olet koko ajan selvillä, missä tietosi ovat, olivatpa ne siirrettävänä tai holvissa.

 • Maksutonta Iron Mountainin asiakkaille!

SecureSync® tarjoaa kaiken, mitä tarvitset tallenteidesi jäljittämiseen Iron Mountainin tiloissa, toimintojen aikatauluttamiseen, raporttien tarkastelemiseen, katastrofitilanteista palautumista koskevien suunnitelmien tallentamiseen ja käyttämiseen ja paljon muuhun.

Offsite Tape Vaulting - Truck Icon

Tallenteiden noudon automatisointi

Offsite Tape Vaulting - Laptop Icon

Tallenteiden seuranta verkon kautta henkilöstön kuormituksen ja manuaalisten virheiden vähentämiseksi

Offsite Tape Vaulting - Vaulting Icon

Iron Mountainille jaettujen, sen tallentamien ja siltä palautuvien nauhojen kartoitus reaaliaikaisesti verkon kautta

Offsite Tape Vaulting - Hazard Icon

Tallenteiden seuranta katastrofin tai testauksen aikana

Offsite Tape Vaulting - Checklist Icon

Tila- ja poikkeusraportit

Offsite Tape Vaulting - Mobile Icon

Hallinnollisten ja valtuutusta vaativien tehtävien suorittaminen helposti ja nopeasti missä ja milloin tahansa

INVENTAARION AUDITOINTI

Tiedä, että offsite-mediasi inventaario oli sekä täydellinen että tarkka

Tuntemattomat tai ratkaisemattomat ongelmat mediainventaariossasi ovat huomattava riski organisaatiollesi. Näin tapahtuu erityisesti silloin, kun kateissa olevaa mediaa voidaan pyytää milloin tahansa osana tilintarkastusta tai oikeudenkäyntiä, tai vasteena katastrofipalautukseen. Väärin sijoitetun median etsimiseen ja paikallistamiseen voi kulua huomattavasti aikaa, energiaa ja rahaa.

Sinun etusi mukaista on tietää, että inventaariosi on tarkka ja täydellinen. Iron Mountainin inventaarion tarkastuspalvelut synnyttävät luottamusta auttamalla sinua tunnistamaan tarkasti, mitä tietoa sinulla on, ja missä se sijaitsee.

Offsite Tape Vaulting - Employee scanning tape storage boxes

Tarpeistasi ja tarkastuksen syystä riippuen meillä on useita eri inventaarion tarkastuspalveluratkaisuja tukemaan sinua:

Varaston vertailu

Yksinkertaista ja tehokasta: toimitat meille tallenteiden viivakoodit SecureSync®-ratkaisua käyttäen, niin laadimme sinulle raportin, josta näet kaikki epäjohdonmukaisuudet. Tämä on maksuton palvelu nykyisille asiakkaille, jotka käyttävät Iron Mountainin ulkopuolista nauhojen holvisäilytystä.

Looginen holvin tarkastus

Skannaa ja raportoi. Iron Mountain skannaa holvissaan säilytettävien tallenteidesi kaikki viivakoodit tai osan niistä. Kun skannaus on suoritettu, valtuutetut käyttäjäsi saavat raportin havainnoista, kuten mahdollisista virheistä, kaksoiskappaleista ja/tai puuttuvista kirjauksista.

Asiakkaan skannaus

Kääri hihasi ja ryhdy töihin. Tule Iron Mountainin mediaholviin, ja saat käyttöösi tilan, jossa voit suorittaa tarkistuksen paikan päällä käyttämällä omaa työvoimaasi. Iron Mountain auttaa sinua tarkastuksessa ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat.

TIETOJEN ARKISTOINTIRATKAISUT

Tietomäärän kasvu ja säilytyskäytännöt vaikeuttavat arkistoidun tiedon hallintaa

Yrityksen tiedot on pidettävä tallessa – joko lakisääteisesti tai organisaation omien tarpeiden ja periaatteiden vuoksi. Tietomäärä kuitenkin kasvaa nopeasti, ja tietoa on jo aivan liikaa. Jossakin vaiheessa tietoa on niin paljon, ettet enää tiedä, miten sitä olisi viisainta hallita. Kaikki tieto on tärkeää, mutta sen säilyttämisestä on tullut haaste.

Arkistoitu tieto saattaa olla toissijaista ja sellaista, jota et aina tarvitse. Se on kuitenkin alkuperäistä tietoa ja yrityksellesi edelleen tärkeää. On olennaista olla selvillä siitä, mitä tietoja arkistonauhoille on tallennettu, kun eteen tulee tarkastus, oikeudenkäynti tai tietojenluovutuspyyntö.

offsite tape vaulting - a data tape

Kokemus ja tietämys avuksi tietojen suojaamisen ja säilyttämisen hallintaan

Varmuuskopioitaessa tiedoista luodaan kopiot ja arkistoitaessa tiedot siirretään toiseen paikkaan. Olipa kyseessä jokapäiväinen tilanne tai suuren luokan katastrofi, sinun on saatava tiedot käyttöösi turvallisesti ja tehokkaasti. Iron Mountainilla on kokemusta ja tietämystä, joka auttaa sinua määrittämään, mistä tunnistat arkistoitavan ja varmuuskopioitavan tiedon.

Iron Mountain tarjoaa kattavan tietojen arkistointiratkaisun ja hakumenetelmän, joiden avulla voit suojata ja säilyttää tallessa pidettävän tiedon kustannustehokkaasti. Näin IT-henkilöstösi voi keskittyä muihin asioihin ja samalla tiedät, mitkä tiedot on tallennettu mutta kuitenkin tarvittaessa saatavilla.

NAUHOJEN TUNNISTUKSEN HALLINTA

Tietomäärän kasvu voi vaikeuttaa tallessa pidettävän tiedon tunnistamista

Organisaatiosi kasvaa ja niin tekee myös digitaalisten tallenteiden määrä. Käytäessä läpi nauha-arkistoja on vaikea tunnistaa tiettyjä tietoja. Näin on erityisesti silloin, kun tiedot on voitu tallentaa monessa muodossa, joista osa on tarpeettomia. Vuosien varrella on saattanut olla myös yritysfuusioita, -ostoja ja -laajennuksia sekä organisaation tietoteknisiä muutoksia, mikä tekee vanhan ja nykyisen tiedon hallinnasta entistä haastavampaa.

Kehitä ja ota käyttöön tarkasti määritelty tietojensäilytyskäytäntö

Tietomäärän räjähdysmäisen kasvun hallinta ja samanaikainen säilytettävien tietojen määritys luo monia haasteita.

 • Varmuusnauhoille tallennettavan tiedon tunnistaminen
 • Tietojen tuottaminen luovutuspyyntöjä tai muita aikasidonnaisia pyyntöjä varten
 • Sakkojen riski tilanteessa, jossa lakisääteistä luovutusta tai vaatimustenmukaista tapahtumaa ei pystytä toteuttamaan
 • Varmuus siitä, että säilytät vain ne tiedot, jotka pitääkin säilyttää
 • Tietojen säilyttämistä, hävittämistä ja palauttamista koskevien päätösten tekeminen
 • Taito tunnistaa, mistä tiedoista voit jo luopua, kun 1) tiedät, mitä tietoja sinulla on ja 2) sovellat tietovarastoosi perusteltuja, tarkasti määriteltyjä säilytystä koskevia toimintaperiaatteita.
 • Iron Mountainin nauhojentunnistuspalvelu auttaa sinua ymmärtämään varmuusnauhojen sisällön ennakoivan luetteloinnin avulla. Näin saat selkeän kuvan siitä, millaisia tietoja nauhasi sisältävät.
contact us

OTA YHTEYTTÄ IRON MOUNTAINIIN