Offsite Tape Vaulting banner - business-woman-speaking to a group at a meeting

TALLENTEIDEN OFFSITE-HOLVISÄILYTYS

Sinä voit keskittyä liiketoiminnan innovointiin. Anna meidän suojata tietosi.

Asiakirjojen ja median säilytys

 1. Home
 2. Turvallinen säilytys - Tiedostojen säilytys
 3. Asiakirjojen ja median säilytys
 4. Tallenteiden offsite-holvisäilytys - Turvallinen säilytys

VARMUUSKOPIOINTI NAUHOILLE JA NAUHOJEN OFFSITE-HOLVISÄILYTYSPALVELU

Tärkeiden liikesalaisuuksien suojeleminen offsite ja offline antaa luottamusta siihen, että tieto voidaan tarvittaessa palauttaa

Työtekijöidesi täytyy keskittyä tehtäviin, jotka ovat tärkeitä liiketoiminnallesi. Kun kasvava määrä tärkeää liiketoimintatietoa täytyy varmuuskopioida ja suojata, sinun on käytettävä enemmän aikaa ja rahaa prosessin, välineiden ja tilan hallintaan.

Siirtämällä nauhat offsite-tilaan ja sellaisten luotettavien kolmansien osapuolten haltuun, joilla on todistettavasti vaadittavat resurssit ja käsittelyketju, teknologia ja kokemus, voit vähentää seisokkeja ja saada taas työn käyntiin – koska liiketoimintasi riippuu siitä.

Liiketoiminnan tietojen suojeleminen ja säilyttäminen offsite-tilassa noudattaa vaatimuksia, ja tieto on aina saatavissa

Laitteiston vikaantuminen, inhimilliset virheet, ohjelmistojen turmeltuminen sekä ihmisen aiheuttama tuho tai luonnonkatastrofit voivat vaikuttaa tuottavuuteen. Tiedot täytyy varmuuskopioida ja ennen kaikkea suojata offsite-tilassa, jotta ne voidaan palauttaa tarpeen vaatiessa.

Iron Mountainin® Nauhojen offsite-holvisäilytyspalvelu tarjoaa sinulle täydellisen tiedonsuojaamisratkaisun, jolla voit siirtää, varastoida, hallinnoida ja noutaa varmuuskopiomediasi turvallisesta offsite-tilasta.

Meillä on ammattitaitoa, joka takaa sen, että voit saada työt taas käyntiin, jos jotain odottamatonta tapahtuu. Tiukat käsittelyketjuprotokollamme ja luotettava logistiikkamme takaa sen, että tärkeät tietosi on suojattu sekä siirtovaiheessa että paikollaan. Medioitasi hallinnoidaan testatuilla menetelmillä ja parhailla käytännöillä. Voit siis olla varma siitä, että löydät sen, mitä milloinkin tarvitset, mihin aikaan tahansa, kun sisäinen tai ulkoinen taho pyytää tietoja tietyltä nauhalta.

Ratkaisu käsittää:

NAUHOJEN OFFSITE-HOLVISÄILYTYKSEN KONSULTOINTI

Liiketoiminnan vaatimukset muuttuvat koko ajan, kun uusia sääntöjä ja määräyksiä julkaistaan. Oman liiketoimintasi on oltava niiden mukaista.

Voi olla monimutkaista ja vaikeaa ylläpitää tehokasta ja luotettavaa säilytysstrategiaa, joka vastaa alati muuttuvia vaatimuksia. Iron Mountainin offsite-holvisäilytyksen konsultointipalvelu tarjoaa sinulle nauhojen holvisäilytyksen parhaat käytännöt.

Iron Mountainilla on luotettava tiimi ammattikonsultoijia, jotka neuvovat ja auttavat sinua parhaalla tavalla suojelemaan tietojasi, tekemään katastrofipalautuksia ja täyttämään arkistoinnin liiketoimintavaatimukset. Konsulttimme antavat sinulle käytännön suosituksia, neuvovat parhaissa käytännöissä ja tarjoavat henkilökohtaista apua, jotta organisaatiosi tietoja hallinnoidaan turvallisesti ja vaatimusten mukaisesti.

Tiedon säilytys on mittava urakka. Säästä organisaatiosi aikaa, rahaa ja tilaa. Anna Iron Mountainin ammattilaisten antaa sinulle tarvitsemasi luottamus tietojen säilytysprosessiesi parantamisessa.

SecureSync® NAUHOJEN HALLINTA

Hallinnoi, etsi, paikallista ja nouda tietojasi helppokäyttöisen ja turvallisen web-käyttöliittymän avulla

Offsite Tape Vaulting - SecureSync program Screenshot

Se tapahtui. – Et pysty toimittamaan tarvittavaa tietoa oikeudenkäyntejä ja tilintarkastusta varten. Sinun täytyy käyttää aikaa ja voimavaroja etsiäksesi mediaa, jolla pyydetty tieto on.

Lopeta varmuuskopiointinauhoista huolehtiminen ja vapauta arvokkaan työvoimasi aikaa tekemällä SecureSync®  -järjestelmästä osa nauhojen hallintaasi. Näin tiedät aina, missä varmuuskopioidut tietosi ovat.

 • 24/7-pääsy offsite-tietoihisi

 • Täydellinen tietojesi sijoituksen läpinäkyvyys, sekä niitä siirrettäessä että niiden ollessa säiliössä

 • Ilmainen Iron Mountainin asiakkaille!

SecureSync® tarjoaa kaiken sen, mitä tarvitset jäljittääksesi mediasi Iron Mountainin tiloista. Se ajoittaa noudon, tarkistaa raportit, säilöö, käynnistää palautumissuunnitelman, ja paljon muuta.

Offsite Tape Vaulting - Truck Icon

Automaattinen median nouto

Offsite Tape Vaulting - Laptop Icon

Median online-jäljittäminen vähentämään työntekijöiden työmäärää ja manuaalisia virheitä

Offsite Tape Vaulting - Vaulting Icon

Reaaliaikainen online-inventaario jaetuista, tallennetuista ja Iron Mountainilta palautetuista nauhoista

Offsite Tape Vaulting - Hazard Icon

Median jäljittäminen palautussivustoilta katastrofin tai kokeen aikana

Offsite Tape Vaulting - Checklist Icon

Tila- ja poikkeusraportit

Offsite Tape Vaulting - Mobile Icon

Hallinnoi hallinnollisia tehtäviä ja valtuutuksia helposti ja nopeasti, missä ja milloin tahansa

INVENTAARION AUDITOINTI

Tiedä, että offsite-mediasi inventaario oli sekä täydellinen että tarkka

Tuntemattomat tai ratkaisemattomat ongelmat mediainventaariossasi ovat huomattava riski organisaatiollesi. Näin tapahtuu erityisesti silloin, kun kateissa olevaa mediaa voidaan pyytää milloin tahansa osana tilintarkastusta tai oikeudenkäyntiä, tai vasteena katastrofipalautukseen. Väärin sijoitetun median etsimiseen ja paikallistamiseen voi kulua huomattavasti aikaa, energiaa ja rahaa.

Sinun etusi mukaista on tietää, että inventaariosi on tarkka ja täydellinen. Iron Mountainin inventaarion tarkastuspalvelut synnyttävät luottamusta auttamalla sinua tunnistamaan tarkasti, mitä tietoa sinulla on, ja missä se sijaitsee.

Offsite Tape Vaulting - Employee scanning tape storage boxes

Tarpeistasi ja tarkastuksen syystä riippuen meillä on useita eri inventaarion tarkastuspalveluratkaisuja tukemaan sinua:

Inventaarion vertailu

Yksinkertainen ja tehokas. Sinä lähetät mediasi viivakoodin SecureSyncin® kautta, ja me generoimme raportin, josta käyvät ilmi kaikki poikkeavuudet. Tämä on ilmainen palvelu Iron Mountainin® Nauhojen offsite-holvisäilytyksen asiakkaille.

Logistinen holvisäiliön tarkastus

Skannaa ja raportoi. Iron Mountain skannaa kaikki tai määrätyn alijoukon holviimme tallennettujen medioidesi viivakoodeista. Kun tämä on suoritettu, sinä valtuutat käyttäjät saamaan raportin havainnoista, mukaan lukien virheet, kaksoiskappaleet ja/tai puuttuvat yksiköt.

Asiakkaan skannaus

Kääri hihasi ja ryhdy töihin. Tule Iron Mountainin mediaholviin, ja saat käyttöösi tilan, jossa voit suorittaa tarkistuksen paikan päällä käyttämällä omaa työvoimaasi. Iron Mountain auttaa sinua tarkastuksessa ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat.

RATKAISUJA TIETOJEN ARKISTOINTIIN

Tietomäärän kasvu ja säilytystä koskevat määräykset tekevät arkistoidusta tiedosta vaikeasti hallittavaa

Liiketoimintaa koskeva tieto pitää säilyttää – joko vaatimustenmukaisuussyistä tai organisaation eheyden takia. Mutta tieto kasvaa nopeasti hallitsemattomaksi. Lopulta sinulla on niin paljon tietoa, ettet tiedä, kuinka hallita sitä. Kaikki tieto on tärkeää, ja se on säilytettävä organisaation eheyden vuoksi, mutta sen säilytyksestä on tullut haasteellista.

Arkistoitu tieto on todennäköisesti toissijaista, etkä aina tarvitse sitä. Alkuperäinen tieto on edelleen tärkeää liiketoiminnallesi. On tärkeää tietää, mitä tietoa on arkistoitu nauhoille, kun edessä on tarkastus, riita-asia tai koska tietoa vaaditaan oikeudellisista syistä.

offsite tape vaulting - a data tape

Kokemusta ja tietoa auttamaan suojatun ja tallennetun tiedon hallinnassa

Varmuuskopiointi tehdään tiedon palauttamista varten, ja arkistointi on tiedon säilyttämistä varten. Joka tilanteessa, olipa kysymyksessä päivittäinen rutiini tai suuri katastrofi, sinun täytyy päästä käsiksi tiedostoihisi turvallisesti ja tehokkaasti. Iron Mountainilla on kokemus ja osaaminen. Me autamme sinua päättämään, mitä tiedostoja kannattaa arkistoida ja mitä varmuuskopioida.

Iron Mountain tarjoaa kaikenkattavan tietojen arkistointiratkaisun ja palauttamisohjelman. Suojelemme ja säilytämme kustannustehokkaasti tietojasi, jotka pitää palauttaa ja joihin pitää päästä käsiksi vaatimustenmukaisuuden syistä tai liiketoiminnan perusteella. Voit antaa IT-henkilöstön keskittyä liiketoiminnan innovointiin ja olla luottavaisin mielin tietäessäsi, että tietosi on säilötty mutta kuitenkin tarpeen vaatiessa käytettävissäsi.

NAUHAN TUNNISTAMISEN HALLINNOINTI

Tietomäärän kasvu voi tehdä vaikeaksi tunnistaa se tieto, joka pitää säilyttää

Organisaatiosi kasvaessa kasvaa myös digitaalisten medioiden määrä. On vaikeaa löytää määrättyä tietoa nauha-arkistoista. Tämä on erityisen totta silloin, kun tietosi voi olla tallennettu lukuisille eri medioille. Lisäksi olet ehkä kohdannut fuusioita, ostoja, liiketoiminnan laajenemista ja IT:hen liittyviä organisatorisia muutoksia. Tämä kaikki tekee nykyisen ja vanhan tietomäärän hallinnan entistä haastavammaksi.

Kehitä ja sovella hyvin määriteltyjä käytäntöjä tiedon säilyttämiseksi.

Räjähdysmäisesti kasvavan tiedon hallinta sekä päätöksen tekeminen siitä, mikä tieto pitää säilyttää, on haasteellista:

 • Sen tiedon tunnistaminen, mikä on varmuuskopioitu vanhoille nauhoille
 • Tiedon antaminen sitä vaadittaessa oikeudellisista syistä tai muun, pikaisen pyynnön perusteella
 • Rangaistuksen tai sakkojen uhka, jos vaatimustenmukaisuuteen ei kyetä vastaamaan
 • Luottamus siihen, että säilytät vain tarpeellista tietoa
 • Päätöksen tekeminen tiedon säilytyksestä, tuhoamisesta tai palauttamisesta
 • Jotta ymmärrät, mitä tietoa sinun ei tarvitse säilyttää, sinun täytyy 1) tietää se, mitä sinulla on, ja 2) soveltaa tietoinventaariossasi perusteltuja ja hyvin määriteltyjä käytänteitä.
 • Iron Mountain® -nauhantunnistamispalvelu auttaa sinua tuntemaan varmuuskopionauhojesi sisällön proaktiivisen indeksoinnin kautta. Se antaa sinulle selkeän kuvan siitä, minkä tyyppistä tietoa nauhoillasi on.
contact us

OTA YHTEYTTÄ IRON MOUNTAINIIN