iron-mountain-employee-scanning-boxes-in-storage-facility

ASIAKIRJOJEN OFFSITE-SÄILYTYS

Säilytä ja suojele asiakirjojasi erittäin turvallisissa ja vaatimusten mukaisissa tiloissa.
  1. Home
  2. Turvallinen säilytys - Tiedostojen säilytys
  3. Asiakirjojen ja median säilytys
  4. Asiakirjojen offsite-säilytyksen ratkaisut

LUOTA ASIAKIRJAHALLINNAN (RIM) ASIANTUNTIJOIHIN

Asiakirjat ja informaatio ovat jokaisen organisaation elinehto. Näiden arvokkaiden resurssien hallinta ja suojelu on välttämätöntä.

Iron Mountainin asiakirjahallinnan ammattilaiset työskentelevät kanssasi ja auttavat valitsemaan asiakirjat, jotka siirretään turvalliseen asiakirjojen offsite-säilöön. Siellä ne merkitään ja luokitellaan oman terminologiasi mukaisesti. Asiakirjat voidaan jäljittää RFID-tunnisteilla, ja ne ovat saatavilla intuitiivisella Iron Mountain ConnectTM portaalillamme. Näin voit löytää ja noutaa tarvitsemasi tiedon nopeasti.

Rakennus on todiste

Iron Mountainin tallennuskeskukset vastaavat keskeisiin vaatimuksiin koskien:

  • Turvallisuutta. Sisältäen rakenteet, turva-alueet, valvotun sisäänkäynnin, sisäisen valvonnan ja turvallisuussuunnittelun.
  • Paloturvallisuutta. Ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä todistettavasti paloturvallisilla rakenteilla ja luotettavalla vedensyötöllä.
  • Ympäristön hallintaa. Kattava sellaisten ympäristöolosuhteiden hallinta, jotka suojelevat asiakirjojasi luonnonvoimilta.

Johdonmukainen toimintaketju

Iron Mountain on kehittänyt työnkulun, joka takaa parhaan turvallisuuden ja tarkkuuden. Lisäksi InControl®-ratkaisumme suojelee tietoa siirron aikana patentoiduilla turvallisuusmenetelmillä ja seurannalla.

Ihmisiä, joihin voit luottaa

Iron Mountain noudattaa tiukkoja turvallisuusvaatimuksia. Teemme tiukkoja työntekijöiden taustakartoituksia ja seulontaa. Työntekijämme saavat virallisen koulutuksen, jolla takaamme sen, että korkeita turvallisuusstandardeita noudatetaan asiakirjojen suojaamisessa ja säilytyksessä.

Offsite ei tarkoita Offline

Iron Mountain ConnectTM -asiakirjahallinnan sovellus tarjoaa tiedostojesi ja laatikoittesi online-hallintaa, mukaan lukien metatiedot, haku, jäljitys ja palvelupyyntöjen käsittely. Muutamalla napsautuksella voit suorittaa haun offsite-inventaariossasi, paikantaa sisäisen tai ulkoisen tietopyynnön kohteen, ja järjestää tiedon nopean skannauksen tai lähetyksen, jonka suorittaa yksi meidän valikoiduista ja koulutetuista työntekijöistämme. Voit vapauttaa arvokkaita kiinteistöjä ja työvoimaa siirtämällä laatikoita ja tiedostoja Iron Mountainiin ilman, että menetät näköyhteyttä tietovarantoihisi. Pääset nopeasti käsiksi paljon käytettyihin tiedostoihin hyödyntämällä Avoimen hyllyn säilytysjärjestelmäämme.

SINUN TARPEITASI VARTEN SUUNNITELTU SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ

ERIKOISTUNUT SÄILYTYS

Jos tarvitset erityisiä säilytysratkaisuja esimerkiksi suurelle asiakirja-arkistolle tai aineistolle, joka tarvitsee erityistä ympäristön valvontaa, Iron Mountain voi suunnitella ja luoda tarpeitasi vastaavan säilytysholvin.

Ominaisuuksiin sisältyvät:

  • Varastoja, joiden ilmastointia valvotaan ja jotka on tarkoitettu materiaaleille, jotka tarvitsevat määrättyä ympäristöä ja ilmankosteutta.
  • Eri säilytysholveja filmeille, magneettiselle ja muille medioille ehkäisemään niiden ristiinsaastuminen.
iron-mountain-employee-recieving-storage-box-from-customer

PROJEKTIPALVELUT

Liittyen kerta-, kausiluontoisiin tai käynnissä oleviin projekteihin, Iron Mountainin asiakirjahallinnan ammattilaisilla on tarvitsemasi ammattitaito. Projektitiimi toimii organisaatiosi saumattomana jatkona ja voi johtaa projekteja alusta loppuun saakka. Näin sinun työntekijäsi voivat paremmin hallita aikaansa ja resurssejaan.

Esimerkiksi näin voimme auttaa sinua:

INVENTAARION UUDELLEENSIJOITUSPALVELUT.

Iron Mountainin asiantuntijat voivat puhdistaa ja pakata laatikot ja tiedostot sekä järjestää niiden siirron pisteestä pisteeseen, sinun toimistostasi Iron Mountainin asiakirjakeskukseen. Voimme pakata asiakirjasi Iron Mountainin RFID-valmiisiin vakiolaatikoihin ja kerätä metatiedon kuvaamaan laatikon sisältöä. Vaihtoehtoisesti jokainen laatikon asiakirja voidaan myös kirjata erikseen luetteloon.

TIEDOSTOJEN INDEKSOINTI.

Iron Mountain tietojen vastaanottoyksikkö voi kirjata ylös kuvaukset tiedostoista auttamaan inventaarion hallinnointia tiedostojen tasolla.

LAATIKOIDEN TOIMITTAMISEN VALMISTELU.

Voimme tarkistaa laatikoiden sisällön ja tallentaa siihen liittyvän metatiedon. Tämä tieto auttaa sinua löytämään tarvitsemasi asiakirjat.

TOIMISTON KEHITTÄMINEN/SIIRTÄMINEN.

Voit kehittää toimistoasi vapauttamalla arvokasta tilaa, joka nyt toimii arkistona tai asiakirjavarastona. Iron Mountain voi auttaa sinua valitsemaan ne asiakirjat, jotka voidaan siirtää Iron Mountainin tiloihin.

AVOIMEN HYLLYN VAKAUTTAMINEN.

Ilman säännöllistä puhdistamista ja järjestämistä tiedostosi kasvavat pian liian suuriksi. Iron Mountainin projektitiimi voi suorittaa valikoituja puhdistuksia, jotta ohjelmasi pysyvät ajan tasalla.

INVENTAARION TARKASTUSPALVELUT.

On tärkeää tietää, millaisia inventaarioita käytät, jotta voit vastata selvityksiin ja muihin tapahtumiin. Iron Mountain tarkastuspalvelu tarjoaa asiakirjakeskuksessamme tarkoitusta varten suunniteltuja tiloja tarkastusta varten. Tilojen lisäksi voimme auttaa laatikoittesi inventoinnissa, valmistaa tiedostot ja antaa tukea aineiston käsittelemisessä.

ASIAKIRJOJEN PALAUTTAMINEN.

Iron Mountain voi puhdistaa ja palauttaa tiedostoja, jotka ovat vahingoittuneet luonnonilmiöstä tai ihmisen toimista, saasteista, pölystä, mullasta, vedestä tai eläinvahingoista.

contact us

OTA YHTEYTTÄ IRON MOUNTAINIIN