about us

TIETOA MEISTÄ

  1. Home
  2. Tietoa meistä

Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) on globaali yritys, joka keskittyy tietojen ja omaisuuden säilytykseen, suojaamiseen ja hallintaan.

 
Organisaatiot kaikkialla maailmassa luottavat meihin tietojensa ja omaisuutensa varastoinnissa ja suojaamisessa. Tuhannet paikalliset yritykset työskentelevät kanssamme, aivan kuin lähes koko FORTUNE 1000 -lista. Kriittisistä yritystiedoista geologisiin näytteisiin, taideteoksiin ja rakastettujen artistien alkuperäisiin äänitteisiin, asiakkaamme voivat luottaa meihin arvokkaan omaisuutensa suojauksessa ja potentiaalinsa vapauttamisessa

Tietoa meistä

icon leadership team

Johtajuus

Tapaa ihmiset, jotka johtavat Iron Mountainia.
money

Tietoja sijoittajalle

icon our history blue

Historia

Käy katsomassa tapahtumia, jotka ovat muovanneet yritystämme ja alaamme.

Ratkaisumme

Autamme asiakkaitamme alentamaan varastointikustannuksia, noudattamaan määräyksiä, hallitsemaan riskejä ja käyttämään tietojensa arvoa kasvua varten. Ratkaisuihimme sisältyvät tiedon ja omaisuuden varastointi, asiakirjahallinta, tiedonhallinta ja Asiakirjojen kuvaus ja hallinta. Vuodesta 1951 alkaen olemme varastoineet ja suojanneet yritysasiakirjoja, varmuuskopionauhoja, sähköisiä tiedostoja, potilastietoja ja muuta omaisuutta.

Tehtävä ja visio

Asiakkaidemme tietojen ja omaisuuden luotettuina vartijoina työskentelemme heidän kanssaan hallitaksemme tämän päivän ja tulevaisuuden monimuotoisia haasteita ja riskejä ymmärtämällä, suojaamalla ja muuttamalla sitä, millä on eniten merkitystä.

Intohimona suojaus

Käsittelemme asiakkaidemme tietoja ja omaisuutta kuin omaamme.

  • Investoimme turvallisuusteknologiaan.
  • Tarkastamme kaikkien työntekijöidemme taustat ja tarjoamme jatkuvaa turvallisuuskoulutusta.
  • Kolmannen osapuolen suorittamat turvatoimien tarkastukset parantavat turvallisuuskulttuuriamme.

Noudatamme ja autamme asettamaan alan ankarimpia standardeja tietojen suojaamista ja tietosuojan ylläpitämistä varten.