Yritystietojen hallinnalla on valtava potentiaalinen arvo, mutta siihen kohdistuu myös turvallisuusriskejä sekä kustannus- ja hallintahaasteita. Iron Mountain suojaa ja varastoi yli 140 000 organisaation asiakirjoja kaikkialla maailmassa - enemmän kuin mikään muu yritys. Pystymme vapauttamaan sinut haasteista tiedonhallintajärjestelmiemme ansiosta, optimoimaan tietosi arvon ja vähentämään sen altistumista kustannuksille ja riskeille.

Autamme sinua hallitsemaan kasvavia varastointi-, henkilöstö- ja hallintokustannuksia ja autamme sinua noudattamaan vaatimuksia:

Asiakirjojen varastointi
Sinä pakkaat asiakirjasi. Me noudamme ja kuljetamme ne turvalliseen asiakirjavarastoomme. Kun haluat ne takaisin, palautamme ne. Niin helposti se käy.

Asiakirjojen kuvaus ja hallinta
Valitseva skannaus erikoisohjelmistolla voi merkittävästi vähentää digitaalimuunnosten kustannuksia säilyttäen samalla asiakirjan käytettävyyden.

Erikoisprojektit asiakirjahallinnalle

Asiakirjahallinnan ammattilaisemme tarjoavat tarvitsemasi luokittelu-, indeksointi-, poisto- ja siirtopalvelut kertaluonteisille projekteillesi.

Noudata vaatimuksia. Aina.

Kokonaisvaltainen vaatimustenmukaisuusohjelmamme voi suojata fyysisiä ja sähköisiä asiakirjojasi ennaltaehkäisevästi, suojata sinua tarpeettomilta riskeiltä ja auttaa kustannusten hallinnassa. Iron Mountainilta voit odottaa:

  • Selkeyttä vaatimustenmukaisuusmääräyksiin ja siihen, mitä ne sinun kannaltasi tarkoittavat
  • Lisääntynyttä tehokkuutta
  • Pienempiä hallinto- ja eDiscovery-kustannuksia
  • Parempaa liiketoiminnan kannalta kriittisten asiakirjojen hallintaa

Erityinen holvisäilytys

Sopivien ympäristöolosuhteiden ylläpitäminen pitkäkestoiselle tallennusvälineiden säilytykselle varmistaa tiedon luettavuuden ja eheyden vuosikymmenten ajaksi. Tarjoamme useita erilaisia yksityisiä, jaettuja ja mukautettuja holveja, joiden säilytysolosuhteet on optimoitu kaikenlaisille tallennusvälineille.

Holvimme ominaisuuksiin kuuluvat:

  • Monitasoinen turvallisuus sisältää 24/7 pääsynvalvonnan
  • Tietokoneistettu tapahtumien valvontajärjestelmä, joka tarjoaa joustavan pääsyn samalla valvoen käsittelyketjua
  • Ympäristöhallintajärjestelmät, jotka on räätälöity erilaisten tallennusvälineiden ainutlaatuisiin tarpeisiin, mukaan lukien paperi-, magneetti- ja optinen media, filmikelat, väriasiakirjat ja valokuvat
  • Edistykselliset kaasusammutusjärjestelmät, jotka suojaavat asiakirjoja ilman vesivahinkovaaroja
  • Ilmastoidut ajoneuvot turvallista ja suojattua kuljetusta varten
  • BS5454-olosuhteet soveltuvat historiallisten asiakirjojen varastointiin

Jos sinulla on erityisiä varastointitarpeita, kuten suurten määrien säilytys tai materiaaleja, jotka tarvitsevat erityisiä ympäristöolosuhteita, voimme suunnitella ja valmistaa mukautetun holvin organisaatiollesi